HTML

Szkennel blog

Szkennel, egy kopasz lúzer gyerek, akiről képregényt csinálok. A Démontolvaj című könyvben lévő Kernel-ről mintáztam!

Következő rész:

Szkennel - Domino Day Szkennel nevez a Domino Day-re, de a 1234000 ledöntött dominó nem tévedhet. Szkennel kettétöri, ledönti, elcseni a dominókat, de vajon mikor fogy el Mr. Dominó türelme? Megdől a világrekord?

Linkblog

Különkiadás & Érdekességek

2009.08.22. 15:50 :: szkennel

Ötlethiányból kifolyólag késik a Szkennel - Negatív Szar 2. része, de most jön egy beteges különkiadás: KORDÁÉK - KING KORDA!

Egy-két éve kezdtük el ezt a sorozatot egy haverommal, de a sorozat csak kb. 3-4 részt élt meg. Avagy: Tanúi lehettünk a Csináljuk a Fesztivált kellemetlen pillanatának, amikor Klárika felmegy a színpadra és Korda Gyuri fülébe súg valamit: Klárikám szerint rossz voltam, meditálnom kell! Valamint parodizálja a: Kordáék a föld körül műsort, és a Baba tusfürdő, és a CIB bank reklámját is (-doktor új jöjjön ki, gyuri a szomszéd üzlet riasztóját utánozza :D)

Érdekességnek itt van pár sorozat, amit még a Szkennel mellett készítek...néhanapján.

1. Korda família, 2. A Kinyiffantott - Ki lesz Buzi Geller utódja? 3. Ben (Két Pasi Meg Egy Kicsi paródia) 4. Out Going

Szólj hozzá!

Címkék: szkennel kordáék king korda

A bejegyzés trackback címe:

https://szkennel.blog.hu/api/trackback/id/tr761330908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása