HTML

Szkennel blog

Szkennel, egy kopasz lúzer gyerek, akiről képregényt csinálok. A Démontolvaj című könyvben lévő Kernel-ről mintáztam!

Következő rész:

Szkennel - Domino Day Szkennel nevez a Domino Day-re, de a 1234000 ledöntött dominó nem tévedhet. Szkennel kettétöri, ledönti, elcseni a dominókat, de vajon mikor fogy el Mr. Dominó türelme? Megdől a világrekord?

Linkblog

Update

2009.11.16. 16:12 :: szkennel

A következő rész tartalmából:

Szkennel - Domino Day

Szkennel nevez a Domino Day-re, de a 1234000 ledöntött dominó nem tévedhet. Szkennel kettétöri, ledönti, elcseni a dominókat, de vajon mikor fogy el Mr. Dominó türelme? Megdől a világrekord?

A rész valószínüleg a hét végére lesz feltöltve.

Good News

- Mikulásos és Karácsonyi rész is lesz

- Szilveszteri rész + Fogadalmak különkiadás

- Egy csomó téli rész November végétől.

Következő évad

A következő, és egyben utolsó évad 2010 Júniusában fog kezdődni, és egy folytatásos történet lesz, a Fos Gash 3. része, amiben az első a Démontolvaj című könyvet parodizálta ki. A Fos Gash 3-ban a világ szövetkezik Szkennel ellen, és meg akarják ölni, hogy a démonvilággal végezzenek. Szkennel kb.: 60 részes kalandja, az elején egy rövid tájékoztató képregénnyel a Fos Gash 1-és-2-ről. A végén Szkennel sorsa megpecsételődik.

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony update fos szkennel gash

A bejegyzés trackback címe:

https://szkennel.blog.hu/api/trackback/id/tr121529540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása